Armored Core 6, Sunucu Bakımı ve Yama 1.04 Sürümü İçin 12 Ekim'de Yayınlanacak - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Armored Core 6, Sunucu Bakımı ve Yama 1.04 Sürümü İçin 12 Ekim'de Yayınlanacak - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Armored Core 6 12 Ekim Sunucu Bakımı İçin Kapatıldı Program:

İşte Bandai Namco’nun bilgileri:

Başlangıç ​​saati: 12:00 PT/3:00 ET/9:00 CEST/16:00 JST/15:00 HKT

Süre: 2 saat

Kesinti süresi boyunca oyuncular oyunun tek oyunculu kısmına erişmeye ve oyunu oynamaya devam edebilecek 04 yamasının tüm platformlarda yayınlandığını göreceğiz Program ve bilgi için okumaya devam edin

Resmi yama notları çıktıktan sonra değişiklik günlüğüne bir bağlantı sağlayacağız Programda herhangi bir değişiklik olması durumunda makaleyi bunu yansıtacak şekilde güncelleyeceğiz

Kaynak: Zırhlı Çekirdek Twitter



oyun-6


Bandai Namco, Armored Core 6 sunucularını kapattı ve bu, rutin bakım için; burada 1